Rólunk

Internet búvárok vagyunk. Blog oldalunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy láthatóbbá tegyük a hazai vállalkozásokat az online térben. Ezt a digitális marketing legmodernebb eszközeinek a használatával érjük el. A  Blog oldalunkon való megjelenéshez, kérünk küld el üzenetedet a Kapcsolat menüpontban.

Kapcsolat
Kiemelt Partnereink
bor rendelés
Szőnyegtisztítás
Kárpittisztítás
Számítástechnikai partnereink
Külföldi partnerek
TANÁCSADÁS a következő településeken:

Budapest, Győr, Miskolc, Pécs, Szeged, Debrecen Mosonmagyaróvár, Sopron, Fertőd, Kapuvár, Csorna, Győr, Pápa, Celldömölk, Sárvár, Kőszeg, Szombathely, Ják, Körmend, Szentgotthárd, Csepreg, Zalalövő, Vasvár, Jánosháza, Devecser, Ajka, Sümeg, Pécsvárad, Komló, Sásd, Dombóvár, Bonyhád, Bátaszék, Baja, Bácsalmás, Szekszárd, Tolna, Fadd, Paks, Kalocsa, Hőgyész, Tamási

Balatonboglár, Kaposvár, Csurgó, Nagyatád, Kadarkút, Barcs, Szigetvár, Sellye, Harkány, Siklós, Villány, Bóly, Mohács, Pécs, Szentlőrinc Andocs, Tab, Lengyeltóti, Simontornya, Enying, Dunaföldvár, Solt, Szabadszállás, Sárbogárd, Dunaújváros, Kunszentmiklós, Ráckeve, Gárdony, Székesfehérvár, Balatonföldvár, Siófok, Balatonalmádi, Polgárdi, Balatonfűzfő, Balatonfüred, Veszprém, Sátoraljaújhely

Szentes, Mindszent, Kondoros, Orosháza, Hódmezővásárhely, Szeged, Battonya, Mezőkovácsháza, Békéscsaba, Nagymaros, Nyergesújfalu, Kismaros, Göd,Szob, Rétság, Balassagyarmat, Romhány, Hollókő, Szécsény, Aszód, Hatvan, Monor, Lajosmizse, Soltvadkert, Kiskőrös, Kecel, Dusnok, Kiskunhalas, Jánoshalma, Bácsalmás, Kelebia, Röszke, Mórahalom, Kiskunmajsa, Kistelek, Kiskunfélegyháza, Bugac, Kecskemét, Tiszakécske

Budapest egész területe:

Budapest 1. kerület, 2. kerület, 3. kerület, 4. kerület, 5. kerület, 6. kerület
Budapest 7. kerület, 8. kerület, 9. kerület, 10. kerület, 11. kerület, 12. kerület
Budapest 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület, 17. kerület, 18. kerület
Budapest 19. kerület, 20. kerület, 21. kerület, 22.kerület, 23. kerület

Nagykörös, Cegléd, Budaörs, Pécel, Gödöllő, Dunakeszi, Budakeszi, Szentendre, Dorog, Esztergom, Visegrád, Mátrafüred, Bátonyterenye, Salgótarján,Rudabánya, Szendrő, Edelény, Kazincbarcika, Sajószentpéter, Ózd, Miskolc, Eger, Mezőkövesd, Füzesabony, Tiszafüred, Heves, Jászapáti, Kunhegyes, Újszász, Kisújszállás, Törökszentmiklós, Szolnok, Martfű, Tiszaföldvár, Túrkeve, Mezőtúr, Gyomaendrőd, Szarvas, Kunszentmárton, Csongrád, Abony, Nagykáta, Újszász, Jászberény, Jászfényszaru, Jászárokszállás, Lőrinci, Gyöngyös, Pásztó,Gyula, Sarkad

Békés, Mezőberény, Szeghalom, Berettyóújfalu, Biharkeresztes, Püspökladány, Karcag, Derecske, Nádudvar, Hajdúszoboszló, Debrecen, Balmazújváros, Hajdúböszörmény, Téglás, Hajdúhadház, Nyíradony, Újfehértó, Hajdúdorog, Mezőcsát, Polgár, Hajdúnánás, Tiszaújváros, Tiszavasvári, Tiszalök, Tokaj, Felsőzsolca, Szikszó, Szerencs, Sárospatak, Zalaszentgrót

Hévíz, Tapolca, Keszthely, Lenti, Zalakaros, Letenye, Nagykanizsa, Marcali, Böhönye, Fonyód, Balatonlelle,  Encs, Kisvárda, Nagyhalász, Vásárosnamény, Nyíregyháza, Mátészalka, Fehérgyarmat, Máriapócs, Nyírbátor, Nagykálló, Várpalota, Ajka, Herend, Mór, Kincsesbánya, Oroszlány, Kisbér, Tatabánya, Pannonhalma, Bábolna, Komárom, Tata, Pilisvörösvár, Bicske, Érd, Százhalombatta, Martonvásár, Százhalombatta, Gyál

Budapest egész területe:

Budapest 1. kerület, 2. kerület, 3. kerület, 4. kerület, 5. kerület, 6. kerület
Budapest 7. kerület, 8. kerület, 9. kerület, 10. kerület, 11. kerület, 12. kerület
Budapest 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület, 17. kerület, 18. kerület
Budapest 19. kerület, 20. kerület, 21. kerület, 22.kerület, 23. kerület
Nem működő CURL function.
Nem működő CURL function.

Írta: Kovács Dorina


Webes ügysegéd XX. 20. kerület Budapest

Webes ügysegéd XX. 20. kerület Budapest

A webes ügysegéd előnyei

 

A webes ügysegéd segítségével, ma már egyszerűbben tudjuk intézni hivatalos ügyeinket, mint valaha. Nincs hosszú sorban állás a postán és az okmányirodákban, egy adott ügy elintézésétől pusztán pár kattintásra vagyunk ügyvédi iroda mellett.

A webes ügysegéd értelemszerűen egy online site, amelyet az államigazgatás tart fent hat éve. A webes ügysegéd használata ezidáig nem elég népszerű, habár mindenki számára könnyedén elérhető és jelentősen egyszerűbbé teszi az életünket. Ahelyett, hogy mindennapi ügyintézési gondokkal a jogászokhoz vagy a könyvelőhöz rohannánk, megéri helyette használni a felületet.

Milyen ügyeket oldhatunk meg a webes ügysegédnek köszönhetően?

  • Erkölcsi bizonyítvány igénylése:

A hatósági erkölcsi bizonyítvány lekérése, a hiteles kiadás ellenőrzése és bűnügyi nyilvántartási adatokkal összefüggő információk megszerzése.

  • Autós ügyintézés:

Gépjármű tulajdonos cseréjének jelzése, a gépkocis ideiglenes forgalomból való kivonása és ezen folyamat hosszabbá tétele, ideiglenes kivonásból való folyamat visszafordítása, gépjármű adatainak utánajárása és a törzskönyv pótlása.

  • Útlevél ügyeinek intézése:

A webes ügysegéd segítségével jelenthetjük az illetékes irodának a magán célú útlevél és a (hajós) szolgálati útlevél elhagyását, eltulajdonítását, vagy akármilyen okból történt megsemmisülését és ekképpen igényelhetünk egy újat is. Ide tartozik még a második magánútlevél igénylésének és kiállításának kérelme is és a meglévő útlevél igénylési vagy pótlási folyamat gyorsítása (gyorsított folyamatban elvégzett okmánykiállítás).

  • Külföldi tartós tartózkodás és külföldi lakcím megváltaoztatása:

Magyar állampolgárok esetében külföldi letelepedési igény bejelentése és a magyar állampolgárok külföldi lakóhelyváltozásának jelzése.

  • Anyakönyvi kivonat megszerzése.

Születési és házassági anyakönyvi papírok.

  • Szállásadói ügyek lebonyolítása:

Szállásadói nyilatkozat a hozzájárulás formájáról, előzetes hozzájárulás jelzése és szállásadói értesülési szolgáltatás.

  • Tájékoztatás a személyiadat- és lakcímnyilvántartásban lévő személyes adatainkról:

A Webes Ügysegéd segítségével elektronikus úton igényelhetünk és jelezhetünk effajta ügyintézési szándékot.

  • EV ügyek intézése:

EV tevékenység ügyeinek intézése, adatok változásának benyújtása, jelzése, EV tevékenység ideiglenes felfüggesztése és szüneteltetés utáni újraindítása, egyéni vállalkozói tevékenység végleges lezárása, hatósági bizonyítvány kérése egyéni vállalkozásról. A webes ügysegéd segít EV igazolványt szerezni és ezen felület segítségével kell jelenteni a vállalkozói igazolvánnyal kapcsolatos változásokat, történéseket egyaránt.

  • SZL adatletiltás és SZL adatletiltás visszaállítzása:

Az összes személyiadat és lakcímmel összefüggésben lévő adattal kapcsolatos letiltás és a tiltások visszavonása. Hivatalos adatok megváltozásának jelzése, személyazonosító igazolvány forgalomból való kivonása.

  • Parkolási igazolvány igénylése:

Magánszemélyek számára létrehozott parkolási igazolványok pótlása, váltása.

  • Okmánystátusz utánajárás.

  • Okmányérvényesség ellenőrzése:

Tájékoztatás személyazonosság igazolására szolgáló hatósági igazolványok nyilvántartásából (Okmányérvényesség ellenőrzése).

  • Értesítési címmel összefüggésben lévő ügyintézés:

Értesítési cím jelzése, változtatása, megújítása, megszüntetése, a bejelentés előzetes letiltása, az előzetes tiltás eltörlése. Bejelentéssel összefüggő nyilatkozat tétele, változtatása, visszavonása, értesítési csomag kreálása és törlése.

A felgyorsult, újszerű élet közigazgatási hálózata egyre nehezebb rendszereket idéz elő mint az adózás, mind a személyi ügyintézés körében, melyben néha hajlamosak vagyunk nem kiismerni önmagunkat. Nem is nagy talány ez, hiszen, ha pénzügyekről és hivatalos ügyintézésről van szó, akkor nem is tudjuk, abban a másodpercben, hogy honnan kérjünk segítséget.

A KAÜ, vagyis Központi Azonosítási Ügynök egy részletes azonosítási szolgáltatás, amely biztosított és ellenőrzött elektronikus körülmények között megy végbe: azonosítja a szolgáltatással élő személyt, az igényeket pedig elküldi az intézmények irányába. Igy ügyintézés már nem csak Ügyfélkapun lebonyolítva történik, akár telefonon keresztül is megtehetjük, azonban ha maradni szeretnénk a személyes ügyintézésnél, igénybe vehetjük a lakóhelyhez közeli okmányiroda által nyújtott segítséget.


 


 

 

 



<-- Vissza a Webes ügysegéd XX. 20. kerület Budapest blog oldalra!

További cikkek