Rólunk

Internet búvárok vagyunk. Blog oldalunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy láthatóbbá tegyük a hazai vállalkozásokat az online térben. Ezt a digitális marketing legmodernebb eszközeinek a használatával érjük el. A  Blog oldalunkon való megjelenéshez, kérünk küld el üzenetedet a Kapcsolat menüpontban.

Kapcsolat
Kiemelt Partnereink
bor rendelés
Szőnyegtisztítás
Kárpittisztítás
Számítástechnikai partnereink
Külföldi partnerek
TANÁCSADÁS a következő településeken:

Budapest, Győr, Miskolc, Pécs, Szeged, Debrecen Mosonmagyaróvár, Sopron, Fertőd, Kapuvár, Csorna, Győr, Pápa, Celldömölk, Sárvár, Kőszeg, Szombathely, Ják, Körmend, Szentgotthárd, Csepreg, Zalalövő, Vasvár, Jánosháza, Devecser, Ajka, Sümeg, Pécsvárad, Komló, Sásd, Dombóvár, Bonyhád, Bátaszék, Baja, Bácsalmás, Szekszárd, Tolna, Fadd, Paks, Kalocsa, Hőgyész, Tamási

Balatonboglár, Kaposvár, Csurgó, Nagyatád, Kadarkút, Barcs, Szigetvár, Sellye, Harkány, Siklós, Villány, Bóly, Mohács, Pécs, Szentlőrinc Andocs, Tab, Lengyeltóti, Simontornya, Enying, Dunaföldvár, Solt, Szabadszállás, Sárbogárd, Dunaújváros, Kunszentmiklós, Ráckeve, Gárdony, Székesfehérvár, Balatonföldvár, Siófok, Balatonalmádi, Polgárdi, Balatonfűzfő, Balatonfüred, Veszprém, Sátoraljaújhely

Szentes, Mindszent, Kondoros, Orosháza, Hódmezővásárhely, Szeged, Battonya, Mezőkovácsháza, Békéscsaba, Nagymaros, Nyergesújfalu, Kismaros, Göd,Szob, Rétság, Balassagyarmat, Romhány, Hollókő, Szécsény, Aszód, Hatvan, Monor, Lajosmizse, Soltvadkert, Kiskőrös, Kecel, Dusnok, Kiskunhalas, Jánoshalma, Bácsalmás, Kelebia, Röszke, Mórahalom, Kiskunmajsa, Kistelek, Kiskunfélegyháza, Bugac, Kecskemét, Tiszakécske

Budapest egész területe:

Budapest 1. kerület, 2. kerület, 3. kerület, 4. kerület, 5. kerület, 6. kerület
Budapest 7. kerület, 8. kerület, 9. kerület, 10. kerület, 11. kerület, 12. kerület
Budapest 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület, 17. kerület, 18. kerület
Budapest 19. kerület, 20. kerület, 21. kerület, 22.kerület, 23. kerület

Nagykörös, Cegléd, Budaörs, Pécel, Gödöllő, Dunakeszi, Budakeszi, Szentendre, Dorog, Esztergom, Visegrád, Mátrafüred, Bátonyterenye, Salgótarján,Rudabánya, Szendrő, Edelény, Kazincbarcika, Sajószentpéter, Ózd, Miskolc, Eger, Mezőkövesd, Füzesabony, Tiszafüred, Heves, Jászapáti, Kunhegyes, Újszász, Kisújszállás, Törökszentmiklós, Szolnok, Martfű, Tiszaföldvár, Túrkeve, Mezőtúr, Gyomaendrőd, Szarvas, Kunszentmárton, Csongrád, Abony, Nagykáta, Újszász, Jászberény, Jászfényszaru, Jászárokszállás, Lőrinci, Gyöngyös, Pásztó,Gyula, Sarkad

Békés, Mezőberény, Szeghalom, Berettyóújfalu, Biharkeresztes, Püspökladány, Karcag, Derecske, Nádudvar, Hajdúszoboszló, Debrecen, Balmazújváros, Hajdúböszörmény, Téglás, Hajdúhadház, Nyíradony, Újfehértó, Hajdúdorog, Mezőcsát, Polgár, Hajdúnánás, Tiszaújváros, Tiszavasvári, Tiszalök, Tokaj, Felsőzsolca, Szikszó, Szerencs, Sárospatak, Zalaszentgrót

Hévíz, Tapolca, Keszthely, Lenti, Zalakaros, Letenye, Nagykanizsa, Marcali, Böhönye, Fonyód, Balatonlelle,  Encs, Kisvárda, Nagyhalász, Vásárosnamény, Nyíregyháza, Mátészalka, Fehérgyarmat, Máriapócs, Nyírbátor, Nagykálló, Várpalota, Ajka, Herend, Mór, Kincsesbánya, Oroszlány, Kisbér, Tatabánya, Pannonhalma, Bábolna, Komárom, Tata, Pilisvörösvár, Bicske, Érd, Százhalombatta, Martonvásár, Százhalombatta, Gyál

Budapest egész területe:

Budapest 1. kerület, 2. kerület, 3. kerület, 4. kerület, 5. kerület, 6. kerület
Budapest 7. kerület, 8. kerület, 9. kerület, 10. kerület, 11. kerület, 12. kerület
Budapest 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület, 17. kerület, 18. kerület
Budapest 19. kerület, 20. kerület, 21. kerület, 22.kerület, 23. kerület
Nem működő CURL function.
Nem működő CURL function.

Írta: Kovács Dorina


Személyes fejlődés Lenti Zala megye

Személyes fejlődés Lenti Zala megye
Soha nem hiba időt és energiát fektetni önmagunkba. Van egy rossz szokásod, amiről le kell szoknod? Mit szólnál egy célhoz, amit egyszerűen nem tudsz elkezdeni? Ez a cikk olyan tippeket ad, amelyekkel mindkettőhöz hozzákezdhetsz. Sikerülhet, ha hajlandóak vagyunk megtenni az első lépést, és elkezdünk hinni önmagunkban. Nincs több küzdelem - a személyes fejlődés sikere itt van!

Soha nem hiba időt és energiát fektetni önmagunkba. Van egy rossz szokásod, amiről le kell szoknod? Mit szólnál egy célhoz, amit egyszerűen nem tudsz elkezdeni? Ez a cikk olyan tippeket ad, amelyekkel mindkettőhöz hozzákezdhetsz. Sikerülhet, ha hajlandóak vagyunk megtenni az első lépést, és elkezdünk hinni önmagunkban.

Egy nagyszerű önsegítő tipp az, hogy minden éjjel biztosítsuk, hogy eleget alszunk. Az alváshiányos emberek általában alacsony energiaszintűek és jellemzően depressziósak. Ha gondoskodsz arról, hogy minden este legalább nyolc órát aludj, több energiád lesz, és jobb lesz a kedved.

Tanulmányozd tovább a személyiségfejlesztő forrásokat, hogy új ötleteket találj, fókuszban maradj és inspirálódj. Rengeteg könyv, kazetta és videó létezik, amelyek segíthetnek céljaid elérésében. Ha szokássá  ezen  ezeknek a forrásoknak az áttekintését, új tippeket és trükköket szedhetsz fel, hogy sikeresebbé tedd a saját személyiségfejlesztési rutinodat.
Egy nagyszerű önsegítő tipp, amely segíthet megfordítani az életedet, hogy kezdj el kommunikálni olyan emberekkel, akikben megbízol, és olyanokkal, akik támogatnak téged. Ha olyan emberek vannak körülötted, akik meghallgatnak téged és ott vannak melletted, az nagyszerű eszköz lehet a depresszióból való kimászáshoz.

Próbáld meg kitalálni, hogy mit szeretnél az élettől, és mit tartasz fontosnak az életedben. Próbáld meg kitalálni, mik a személyes értékeid, és hogyan alkalmazod őket az életedben. Tisztában kell lenned azzal, hogy mi fontos számodra, és mi az, ami az életedben örömet és fájdalmat okoz neked.

Ahhoz, hogy a pénzügyeidet újra a helyes útra tereld, dolgozz ki egy költségvetést és egy tervet. Pénzügyi céljaid elérése segíthet elkerülni a későbbi, pénzzel és általános jóléteddel kapcsolatos problémákat. Állíts fel magadnak egy havi költségvetést, és tartsd magad hozzá. Ha már jól érzed magad, és minden kiadást ki tudsz fizetni, akkor számolhatsz a vészhelyzeti pénzeszközökkel, és végül "tékozolhatsz".

Használj fel másokat, hogy segítsenek neked a személyes fejlődésedben. Egyedül nehéz lehet sikeresnek lenni, és más emberek néha olyan motivációt és tanácsokat tudnak adni, amelyeket te magad nem tudsz megadni. Ezért az életcéljaid elérése érdekében mindenképpen vedd igénybe társaid támogatását.

Egy másik fontos eszköz, amely segíthet a személyes fejlődésedben, egy mentor vagy életvezetési tanácsadó. Ez a személy olyan valakiként működhet, akinek egyszerűen levegőt adhatsz, akivel kifejezheted aggodalmaidat és ötleteidet, vagy akár kalandokra is elmehetsz vele, hogy kilépj a komfortzónádból. A támogatás növeli az esélyedet arra, hogy elérd a céljaidat.

Határidők kitűzése. A határidők fontos szerepet játszanak abban, hogy a céljaid elérésében a helyes úton haladj. Mindegyikhez érdemes befejezési határidőket és közbenső határidőket is kitűznöd. A határidőknek reálisnak kell lenniük, ugyanakkor kihívást is kell jelenteniük neked, hogy teljesítsd azt, amit elhatároztál, hogy meg akarsz tenni.

A napi edzésre vagy kocogásra szánt idő kitűzése nagyon hatékony lehet a jó közérzet fenntartásában. A testmozgás endorfint szabadít fel, és ezek az endorfinok boldoggá tesznek, és felkészítenek egy jó napra. Mindenkinek szüksége van a testmozgásra, és ez egy olyan idő is lehet, amikor elgondolkodhatsz, értékelhetsz bizonyos dolgokat és imádkozhatsz.

Az életünk javítása valójában arról szól, hogy időt és energiát fektetünk a személyes fejlődésünkbe. A fenti tippek nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy elinduljunk az utunkon. Már csak meg kell tennünk az első lépést, hogy elkezdjük végrehajtani azokat a változtatásokat, amelyekről úgy döntöttünk, hogy meg kell tennünk.
 

<-- Vissza a Személyes fejlődés Lenti Zala megye blog oldalra!

További cikkek