Rólunk

Internet búvárok vagyunk. Blog oldalunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy láthatóbbá tegyük a hazai vállalkozásokat az online térben. Ezt a digitális marketing legmodernebb eszközeinek a használatával érjük el. A  Blog oldalunkon való megjelenéshez, kérünk küld el üzenetedet a Kapcsolat menüpontban.

Kapcsolat
Kiemelt Partnereink
bor rendelés
Szőnyegtisztítás
Kárpittisztítás
Számítástechnikai partnereink
Külföldi partnerek
TANÁCSADÁS a következő településeken:

Budapest, Győr, Miskolc, Pécs, Szeged, Debrecen Mosonmagyaróvár, Sopron, Fertőd, Kapuvár, Csorna, Győr, Pápa, Celldömölk, Sárvár, Kőszeg, Szombathely, Ják, Körmend, Szentgotthárd, Csepreg, Zalalövő, Vasvár, Jánosháza, Devecser, Ajka, Sümeg, Pécsvárad, Komló, Sásd, Dombóvár, Bonyhád, Bátaszék, Baja, Bácsalmás, Szekszárd, Tolna, Fadd, Paks, Kalocsa, Hőgyész, Tamási

Balatonboglár, Kaposvár, Csurgó, Nagyatád, Kadarkút, Barcs, Szigetvár, Sellye, Harkány, Siklós, Villány, Bóly, Mohács, Pécs, Szentlőrinc Andocs, Tab, Lengyeltóti, Simontornya, Enying, Dunaföldvár, Solt, Szabadszállás, Sárbogárd, Dunaújváros, Kunszentmiklós, Ráckeve, Gárdony, Székesfehérvár, Balatonföldvár, Siófok, Balatonalmádi, Polgárdi, Balatonfűzfő, Balatonfüred, Veszprém, Sátoraljaújhely

Szentes, Mindszent, Kondoros, Orosháza, Hódmezővásárhely, Szeged, Battonya, Mezőkovácsháza, Békéscsaba, Nagymaros, Nyergesújfalu, Kismaros, Göd,Szob, Rétság, Balassagyarmat, Romhány, Hollókő, Szécsény, Aszód, Hatvan, Monor, Lajosmizse, Soltvadkert, Kiskőrös, Kecel, Dusnok, Kiskunhalas, Jánoshalma, Bácsalmás, Kelebia, Röszke, Mórahalom, Kiskunmajsa, Kistelek, Kiskunfélegyháza, Bugac, Kecskemét, Tiszakécske

Budapest egész területe:

Budapest 1. kerület, 2. kerület, 3. kerület, 4. kerület, 5. kerület, 6. kerület
Budapest 7. kerület, 8. kerület, 9. kerület, 10. kerület, 11. kerület, 12. kerület
Budapest 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület, 17. kerület, 18. kerület
Budapest 19. kerület, 20. kerület, 21. kerület, 22.kerület, 23. kerület

Nagykörös, Cegléd, Budaörs, Pécel, Gödöllő, Dunakeszi, Budakeszi, Szentendre, Dorog, Esztergom, Visegrád, Mátrafüred, Bátonyterenye, Salgótarján,Rudabánya, Szendrő, Edelény, Kazincbarcika, Sajószentpéter, Ózd, Miskolc, Eger, Mezőkövesd, Füzesabony, Tiszafüred, Heves, Jászapáti, Kunhegyes, Újszász, Kisújszállás, Törökszentmiklós, Szolnok, Martfű, Tiszaföldvár, Túrkeve, Mezőtúr, Gyomaendrőd, Szarvas, Kunszentmárton, Csongrád, Abony, Nagykáta, Újszász, Jászberény, Jászfényszaru, Jászárokszállás, Lőrinci, Gyöngyös, Pásztó,Gyula, Sarkad

Békés, Mezőberény, Szeghalom, Berettyóújfalu, Biharkeresztes, Püspökladány, Karcag, Derecske, Nádudvar, Hajdúszoboszló, Debrecen, Balmazújváros, Hajdúböszörmény, Téglás, Hajdúhadház, Nyíradony, Újfehértó, Hajdúdorog, Mezőcsát, Polgár, Hajdúnánás, Tiszaújváros, Tiszavasvári, Tiszalök, Tokaj, Felsőzsolca, Szikszó, Szerencs, Sárospatak, Zalaszentgrót

Hévíz, Tapolca, Keszthely, Lenti, Zalakaros, Letenye, Nagykanizsa, Marcali, Böhönye, Fonyód, Balatonlelle,  Encs, Kisvárda, Nagyhalász, Vásárosnamény, Nyíregyháza, Mátészalka, Fehérgyarmat, Máriapócs, Nyírbátor, Nagykálló, Várpalota, Ajka, Herend, Mór, Kincsesbánya, Oroszlány, Kisbér, Tatabánya, Pannonhalma, Bábolna, Komárom, Tata, Pilisvörösvár, Bicske, Érd, Százhalombatta, Martonvásár, Százhalombatta, Gyál

Budapest egész területe:

Budapest 1. kerület, 2. kerület, 3. kerület, 4. kerület, 5. kerület, 6. kerület
Budapest 7. kerület, 8. kerület, 9. kerület, 10. kerület, 11. kerület, 12. kerület
Budapest 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület, 17. kerület, 18. kerület
Budapest 19. kerület, 20. kerület, 21. kerület, 22.kerület, 23. kerület
Nem működő CURL function.
Nem működő CURL function.

Írta: Kovács Dorina


Nagyszerű útmutató, amikor a személyes fejlődésről van szó! Csókakő Fejér megye

Nagyszerű útmutató, amikor a személyes fejlődésről van szó! Csókakő Fejér megye
Itt az ideje, hogy a saját kezedbe vedd a problémáidat. Senki sem tud jobban segíteni neked, mint te magad. Zsarnokoskodókkal vagy egy nehéz kapcsolattal küzdesz? A probléma egy része abból eredhet, ahogyan viseled magad. Olvasd el ezeket a tippeket, hogy megtudd, hogyan érezheted magad jobban a bőrödben, és hogyan fogadhatnak el mások.
  Nagyszerű útmutató, amikor a személyes fejlődésről van szó! 

Itt az ideje, hogy a saját kezedbe vedd a problémáidat. Senki sem tud jobban segíteni neked, mint te magad. Zsarnokoskodókkal vagy egy nehéz kapcsolattal küzdesz? A probléma egy része abból eredhet, ahogyan viseled magad. Olvasd el ezeket a tippeket, hogy megtudd, hogyan érezheted magad jobban a bőrödben, és hogyan fogadhatnak el mások.

Mindenképpen vegyél egy mély lélegzetet, ha stresszesnek, pánikba esettnek vagy aggódónak érzed magad. Csak vegyél egy mély lélegzetet, lélegezz be számolj négyig, és lélegezz ki nyolcig. Ha így teszel, az segít, hogy tudatosan átvedd az irányítást az érzéseid felett, és lehetővé teszi, hogy egy pillanatra nyugodt legyél. Ez erőt adhat ahhoz, hogy átcsoportosítsd magad és újra nekifogj a problémának.

Egy nagyszerű önsegítő tipp, ami segíthet megváltoztatni az életedet, hogy vegyél egy háziállatot. Egy macska vagy kutya beszerzése csodákat tehet a stressz-szinteddel. Egy kutya simogatásának nagymértékben csökkentheti a stresszt. Egy háziállat tartása jótékony hatással van rád és rájuk is.

Egy nagyszerű önsegítő tipp, amely segíthet megváltoztatni az életed, ha elkezdesz jógázni. A jóga gyakorlása remek módja annak, hogy fitté válj, és nagyon terápiás is. Vannak olyan jógaformák is, amelyek célja, hogy segítsenek jobban kapcsolatba kerülni önmagaddal.

Amikor megpróbálsz pozitív maradni az önsegítő folyamat során, szánj időt arra, hogy megnézd a környezetedet, és csodáld mindazt, ami nagyszerű az életben. Például a nap az egész világot (és még többet is) energiával lát el, az ilyen egyszerű dolgokat is érdemes pozitív megerősítésként hasznosítani.

Amikor megpróbálsz megbirkózni a depresszióval, próbálj meg olyan emberekhez fordulni, akikben megbízol, például a barátaidhoz és a családtagjaidhoz. Oszd meg velük, hogy min mész keresztül. Kérj tőlük a támogatást és segítséget, amire szükséged van. Annak ellenére, hogy kicsit visszahúzódóvá teszed magad, egy kis szeretettel és segítséggel átvészelheted ezt a nehéz időszakot.

A depresszió önsegélyezésének útján haladva kellemes állapotban kell tartanod az elmédet, és el kell kerülnöd, hogy lehangolódj. Azokra a dolgokra kell koncentrálnod az életben, amelyek örömet okoznak neked, és olyan emberekkel és dolgokkal kell körülvenned magad, amelyek pozitívak. Ne feledd, hogy minden sarkon ott van a boldogság.

A személyes fejlődés kemény munka. Az önismeret fejlesztése azt jelenti, hogy képességeid másoknak adod kölcsön. Gyakorold az önzetlenséget az önmegismerés útján. Azzal, hogy segítesz másoknak, új dolgokat fedezhetsz fel magadról. Ráadásul a másokon való segítés óriási lökést ad önbecsülésednek. Ez motiválhat arra, hogy folytasd, és más dolgokat is tegyél a világ jobbá tételéért.

Próbálj meg fogyni, hogy segíts magadon. A túlsúly nagyon megterhelhet mentálisan és fizikailag is. Számos általános egészségügyi problémát okozhat, például magas vérnyomást és cukorbetegséget, ha nem kezelik. Tegyél magadnak egy szívességet, és tegyél lépéseket, hogy leadj néhány kilót mind az elméd, mind a tested érdekében.

Jelentkezzen önkéntesnek arra a munkára, amit senki más nem akar elvégezni. Az önkéntesség megnyithatja a másokkal való kapcsolataidat. Segíthetsz másokon. Csak azért, mert a munkatársaid nem akarnak elvállalni egy munkát, nem jelenti azt, hogy automatikusan ki kell zárnod!

A személyes fejlődés érdekében kulcsfontosságú, hogy ne halmozd el az elmédet nyers és haszontalan tudással. Fontos, hogy képes legyél megérteni, hogyan működnek a dolgok, ahelyett, hogy haszontalan kacatokat halmozol fel a memóriádban. Az igazi bölcsesség akkor érhető el, ha tudod, hogyan és miért működnek a dolgok úgy, ahogyan működnek.

Ne feledd, hogy az önsegítés hosszú folyamat. Ezeknek a tippeknek segíteniük kell abban, hogy az általános hozzáállásodat pozitívabbá alakítsd át, de ehhez sok erőfeszítést kell tenned. Ezt lépésről lépésre kell tenned, és tesztelned kell, hogy mi működik nálad, és mi nem.
 

<-- Vissza a Nagyszerű útmutató, amikor a személyes fejlődésről van szó! Csókakő Fejér megye blog oldalra!

További cikkek